Arlanda

Evelyn

3.0

Samos, Grekland

Uppskattat hotell i avslappnad miljö

Evelyn är ett omtyckt hotell där värdfamiljen kommer att göra allt för att din vistelse ska bli minnesvärd. Hotellet har ett utmärkt läge för dig som vill utforska vackra Samos t ex. med hyrbil.

Strand & pool

Stor och inbjudande pool

Hotell Evelyn har ett poolområde med gott om plats för dig och dina medresenärer. Här kan du slappa i en solstol eller ta en lunch i hotellets poolbar. I anslutning till poolen finns en liten avskärmad barnpool.

Vidsträckt strand

Till klappersstensstranden i Pythagorion är det ca 800 meter. Stranden breder ut sig från Pythagorion vidare till strandbyn Potokaki. På stranden finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I poolbaren finner du goda lättare rätter samt kalla drycker som passar bra när du blir hungrig vid poolen. Någon kväll i veckan arrangerar hotellet sin egen grillkväll.

Mot tillägg: Kontinental Frukost.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Extrasäng i form av hoppfällbar säng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller nedsänkt markterrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83103. Street: Pythagorion, Glyfada.

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos