Arlanda

Dias

3.5

Samos, Grekland

Bra läge mitt i Pythagorion

På Dias bor du i robusta lägenheter i ett centralt men ändå fridfullt område av Pythagorion. Hotellet består av två byggnader med en fin gemensam uteplats.

Strand

Vidsträckt strand

Till klappersstensstranden i Pythagorion är det ca 300 meter. Stranden breder ut sig från Pythagorion vidare till strandbyn Potokaki. På stranden finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Fina lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Extrasäng i form av enkelsäng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83103. Street: Efpilinou Street.

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos