Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Athina

3.5

Samos, Grekland

Charmiga lägenheter med bra läge i Pythagorion

Litet lägenhetshotell som ligger på bekvämt avstånd till både centrum och strand i Pythagorion. Hotellet vänder sig till en vuxen publik och atmosfären är behagligt familjär. Det mysiga poolområdet är utsmyckat med blomstrande buskar och exotiska palmer runt den inbjudande poolen.

Strand & pool

Trivsamt poolområde för lugna dagar

Här njuter du dagen på en solstol under en bastparasoll medan solens strålar värmer och vattnet lockar till sköna dopp. Den stenlagda terrassen är prydd med vackra stenstatyer och mönster. Slå dig ner vid ett bord och sippa på något gott att dricka medan du kopplar av på bästa sätt.

En härlig klapperstensstrand sträcker ut sig längs kusten

Till klappersstensstranden i Pythagorion är det ca 500 meter. Stranden breder ut sig från Pythagorion vidare till strandbyn Potokaki. På stranden finns solstolar och parasoller.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I hotellets bar kan du få något gott att dricka men även en enklare frukost går att beställa på plats. I lägenheten finns ett pentry om du skulle vilja laga något själv, handla kan du göra i Pythagorion.

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Trevliga lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. AC och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla rum har balkong eller terrass.

Greklands flagga

Pythagorion: Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!» Läs mer om Pythagorion

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Athina

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos