Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Pythagorion på Samos Grekland

Pythagorion

Pythagorion är full av charm med pittoresk hamnpromenad

Om Pythagorion

Söta små hus med tegeltak, kullerstensgator och många mysiga restauranger hittar du i Samos största badort Pythagorion. I den rundade bukten ligger båtarna på rad och den charmiga hamnpromenaden är kantad av serveringar där du njuter av den grekiska atmosfären och folklivet. Omgivningen är kullig och byns gränder slingrar sig uppåt, du hittar vackra kyrkor och arkeologiska fynd runt om byn. På var sida om hamnen finns en mindre stenstrand, till Samos bästa sandstrand, Psili Ammos, tar du båt!

Transfertid med buss till Pythagorion ca 15 min

Restauranger i Pythagorion

I Pythagorion finns det ett stort utbud av restauranger, barer och även en och annan nattklubb. Köket är internationellt men du hittar många genuint grekiska tavernor. Minimarkets finns i byn.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 299:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Landvetter lördag 19 augusti. Del i enrumslägenhet. Cleoniki, Samos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Pythagorion

Var ligger Pythagorion?

Karta Samos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!