Arlanda

Elena

3.0

Samos, Grekland

Bo i lägenhet direkt vid havet

Familjedrivet litet hotell direkt vid vattnet. Här trivs barnfamiljen som vill bo nära sandstranden och med möjlighet att laga mat i lägenheten lika gärna som att äta ute på någon av tavernorna. Sandstranden Psili Ammos är precis som du drömt om med mjuk, ljus sand och långgrund.

Strand

Barnvänlig sandstrand intill hotellet

Psili Ammos är en av Samos bästa stränder. Långgrund med mjuk sand lockar den till många glada dagar för både stora och små. Sjunk ner på en solstol under en bastparasoll och njut av semesterkänslan. Barnen trivs i vattenbrynet med hink och spade. Blir du hungrig finns matställen och barer bakom stranden och vid sidan om hotellet.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Vill du laga din egen mat gör du det i lägenheten annars finns det ett par tavernor på stranden. Närmaste supermarket hitta du i Pythagorion.

Här i Psili Ammos finns några tavernor där du äter god lokal mat men även mer kända internationella rätter.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla rum har balkong och de flesta havsutsikt.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med två separata rum. Ett sovrum med dubbelsäng eller separata sängar och ett kombinerat vardagsrum och kök. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng för två personer i form av hopfällbar säng eller bäddsoffa. Alla rum har balkong och de flesta havsutsikt.

Bra att veta

Country: Greece. City: Samos. ZIP/Postal code: 83100. Street: Psili Ammos Beach.

Greklands flagga

Psili Ammos: Paradisstrand för barnfamiljer

Psili Ammos

Psili Ammos är en ljuvlig sandstrand norr om den stora badorten Pythagorion. Hit kommer du med båt eller taxi som dagsturist men du kan faktiskt bo här. Ett par hotell och några tavernor finns intill denna underbara strand som är både långgrund och full av mjuk varm sand. Perfekt för barnfamiljer där de minsta kan plaska i vattenbrynet och de äldre tävla i sandslottsbyggande.» Läs mer om Psili Ammos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos