Arlanda

Resor till Psili Ammos på SamosGrekland

Paradisstrand för barnfamiljer

Om Psili Ammos

Psili Ammos är en ljuvlig sandstrand norr om den stora badorten Pythagorion. Hit kommer du med båt eller taxi som dagsturist men du kan faktiskt bo här. Ett par hotell och några tavernor finns intill denna underbara strand som är både långgrund och full av mjuk varm sand. Perfekt för barnfamiljer där de minsta kan plaska i vattenbrynet och de äldre tävla i sandslottsbyggande.

Här i Psili Ammos finns några tavernor där du äter god lokal mat men även mer kända internationella rätter.

Var ligger Psili Ammos?

Karta Psili Ammos

Väder och badtemperaturer

Klimatet på Samos är ett typiskt medelhavsklimat med långa, varma somrar och milda, korta vintrar. I april börjar temperaturen att stiga och i maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 24 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer på drygt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 28 grader och ju närmare oktober vi kommer ju svalare blir det. I senare delen av oktober övergår vädret till lite ostadigare och det kan komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Andra resmål på Samos