Information om coronaviruset (läs mer här).

.

Öppet köp fram till 90 dagar innan avresa!

» Läs mer om öppet köp här

Penelope

2.5

Samos, Grekland

Familjeägd pärla på stranden

Familjärt litet hotell med strandläge i Potokaki. Genuint grekiskt boende i enkla men funktionella rum, vissa med havsutsikt. Starta morgonen med en grekisk frukost innan du beger dig ut på stranden. Blir du hungrig så har hotellet en bar där du kan få något enklare att äta och dricka. Koppla av en stund på terrassen med utsikt över havet.

Strand

Härlig klapperstensstrand så långt ögat når

Den långa klapperstensstranden ligger direkt nedanför hotellet. Här kan du slå dig ner på en solstol och njuta av solens strålar. Blir du för varm svalkar du dig i det salta havet eller slår dig ner i skuggan på hotellets terrass med något kallt att dricka. Du kan också ta med dig din handduk och promenera längs vattenbrynet, slå dig ner där det passar bäst, matställen finns längs med stranden.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellet har en liten snackbar där du kan få något lättare att äta och gott att dricka. Slå dig ner på terrassen på hotellets baksida och njut av skugga och utsikt över det blå havet.

Ett fåtal retauranger och matställen vid huvudgatan i Potokaki och stranden.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Enkla rum med två separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, vattenkokare och kylskåp. Alla rum har balkong.

Greklands flagga

Potokaki: I Potokaki bor du nära både stranden och mysiga Pythagorion

Potokaki

Potokaki är en liten strandby ett par kilometer utanför Pythagorion. Här bor du vid havet, nära den kilometerlånga klapperstensstranden som på vissa ställen är uppblandad med sand. En favorit bland barnfamiljerna som trivs i det grunda klara vattnet. Längs huvudgatan finns några hotell och restauranger men annars är det lugnt och stilla sånär som på flygplanen som flyger in över stranden och landar strax ovanför.» Läs mer om Potokaki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Penelope

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos