Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Angela

2.5

Samos, Grekland

Lägenheter nära stranden

Litet lägenhetshotell lugnt beläget i utkanten av Potokaki. Här bor du som vill ha en stressfri semester och utforska ön på egen hand. Angela ligger direkt vid flygplatsen, perfekt för flygentusiaster.

Strand & pool

Rofyllt poolområde framför hotellet omgärdas av en välskött trädgård.

Starta morgonen med en skön simtur i poolen innan frukost. Eller gå ner efter morgonkaffet och bara slappna av på en av solstolarna medan solens strålar värmer.

Klapperstensstrand så långt ögat når

Den långa klapperstensstranden ligger knappt 100 meter nedanför hotellet. Här kan du slå dig ner på din handduk precis var du känner för och promenerar du mot Potokaki hittar du matställen om du blir hungrig.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Du kan laga enklare rätter i lägenheten. Närmaste mataffär ligger ca 2,5 km från hotellet.

Ett fåtal retauranger och matställen vid huvudgatan i Potokaki och stranden.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkla lägenheter på 25 m² med två separata sängar. Dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, kaffe- och vattenkokare samt enkel köksutrustning. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa för ett barn 2-11 år. På markplan har lägenheterna terrass med poolutsikt och på första våningen balkong med havsutsikt. Vissa lägenheter kan ha skymd utsikt då det är träd och blommor utanför.

Bra att veta

Flygplanstrafik kan upplevas som störande

Greklands flagga

Potokaki: I Potokaki bor du nära både stranden och mysiga Pythagorion

Potokaki

Potokaki är en liten strandby ett par kilometer utanför Pythagorion. Här bor du vid havet, nära den kilometerlånga klapperstensstranden som på vissa ställen är uppblandad med sand. En favorit bland barnfamiljerna som trivs i det grunda klara vattnet. Längs huvudgatan finns några hotell och restauranger men annars är det lugnt och stilla sånär som på flygplanen som flyger in över stranden och landar strax ovanför.» Läs mer om Potokaki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Angela

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos