Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Kokkari på Samos Grekland

Kokkari

Behändigt semesterliv i ljuvliga Kokkari

Om Kokkari

Kokkari är sådär genuint grekiskt, som man drömmer om när man pratar om Grekland. Små vita hus med blå dörrar och fönster, caféer längs vattenkanten och mysiga tavernor i de smala gränderna. Fotogeniska Kokkari ligger vackert på Samos norra kust, den gamla fiskebyns atmosfär andas ett lugn och är populär bland windsurfare och vandrare. Klapperstenstranden sträcker ut sig från hamnen och bara en kort bilresa bort hittar du pittoreska Lemonakia Beach.

Transfertid med buss till Kokkari ca 45 min

Restauranger i Kokkari

Längs vattenkanten i Kokkari ligger tavernor, restauranger och caféer tätt på varandra, men även i de trånga gränderna i byn och ovanför stranden finns det gott om tavernor och små affärer.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 499:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Landvetter lördag 17 augusti. Del i enrumslägenhet. Golden Sun, Samos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Kokkari

Var ligger Kokkari?

Karta Samos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!