Information gällande coronaviruset

.

Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2021!

Samaina Inn

4.0

Samos, Grekland

All Inclusive vid havet

Samaina Inn är ett trevligt hotell som ligger i universitetsstaden Karlovasi på norra Samos. Här bor du på ett populärt hotell i närheten av Samos grönskande natur. Gillar du att vandra i det gröna är Samaina Inn bra hotell att vila ut på mellan vandringarna.

Strand & pool

Grönskande poolområde

Poolområdet på Samaina Inn omgärdas av grönskade palmer vilket ger en avkopplande och ombonad miljö. Naturligtvis finns här solstolar och parasoller till hotellets gäster.

Nära till Karlovasi strand

Intill hotellet finner du en strand där det dominerande underlaget är klappersten och här finns solstolar och parasoller. Här njuter du såklart av sol och bad men också av den omgivande naturen.

All inclusive

Hotellets restaurang erbjuder en meny bestående av grekiska specialiteter såväl som internationella favoriter. I den skuggade poolbaren finns lättare rätter som passar bra till lunch och kalla drycker.

Karlovassi är en riktig stad med bra utbud av tavernor, barer, kaféer och några nattklubbar. Mataffär hittar du i centrum.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Fina rum med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng för en vuxen eller två barn, 2-11 år. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox.

Mot tillägg: havsutsikt

Familjerum / fyra bäddar, 4 personer

Fina rum med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Två separat sovrum, vissa i etage. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox.

Greklands flagga

Karlovassi: Vacker natur och strandnära boende i Karlovassi

Karlovassi

I ett grönskande och bergigt landskap ligger universitetsstaden Karlovassi. Här hittar du neoklassiska hus, vackra kyrkor och i hamnen ser du ruinerna av de stora fabriksbyggnaderna. Vid hamnen ligger den fina klapperstensstranden, om du hellre vill bada vid en sandstrand kan du ta båten till Megalo Seitani. I Potami som ligger några kilometer bort hittar du ett vackert vattenfall och ännu en stor fin klapperstensstrand.» Läs mer om Karlovassi

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Boka Samaina Inn

Ändra sökning

Fler hotell på Samos

» Se alla våra hotell på Samos