Arlanda

International

3.0

Rhodos, Grekland

Omtyckt mellanklasshotell med nära till allt

International är ett populärt hotell med många återkommande gäster. Här bor du centralt med den berömda Ellis Beach på bekvämt gångavstånd och ett stort utbud av shopping, mysiga tavernor och trevliga barer runt hörnet. Med frukost inkluderat slipper du stress på morgonen och kan börja dagen på bästa sätt.

Strand

Kristallklart vatten och fartfyllda aktiviteter

Ca 250 meter från hotellet ligger den berömda stranden Elli Beach som anses vara den vackraste stranden i medelhavet. Stranden består av grus och klappersten vilket bidrar till det kristallklara vattnet som inbjuder till bad. Här finns det något för alla, till exempel hopptorn och akvariemuseet. Blir du trött av alla aktiviteter kan du luta dig tillbaka på en solstol med en bra bok och när du blir hungrig finns det ett stort utbud av tavernor och caféer längs stranden.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellet erbjuder en lättare kontinental frukost med sittplatser utomhus och inomhus.

I Rhodos stad finns det restauranger för alla smaker. Traditionella grekiska tavernor, internationell mat, fiskrätter, pizza och pasta. I den nya delen av staden finns en bargata där man mest möter andra turister. Inne i den medeltida stadsdelen har nöjeslivet en mer sofistikerad ton och här hittar du de bästa fiskrestaurangerna. Det finns ett stort utbud av cocktailbarer och kaffebarer i hela Rhodos stad.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Trevliga rum med två sängar och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch, wc, minikylskåp, AC och wifi. De flesta rum har balkong och ligger på första våningen.

Superiorrum, 2 personer

Fräscha och trevliga rum med dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till en extrasäng. Bad/dusch, wc, minikylskåp, AC och wifi. De flesta rum har balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Rhodes. ZIP/Postal code: 85131. Street: Rhodes Town.

Greklands flagga

Rhodos Stad: Internationell och förtrollande på samma gång

Rhodos Stad

Dagarna spenderas på stränderna som omger hela Rhodos stad och kvällen på någon mysig restaurang i gamla stans förtrollande gränder. I Rhodos stad trivs både gamla och unga, staden inger en storstadskänsla med en internationell atmosfär som bjuder på utmärkt shopping, casino och biografer. Du roar dig kungligt både i gamla och nya delen av stan på trendiga inneställen, musikbarer och nattklubbar.» Läs mer om Rhodos Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Rhodos

» Se alla våra hotell på Rhodos