Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Rhodos Stad på Rhodos Grekland

Rhodos Stad

Internationell och förtrollande på samma gång

Om Rhodos Stad

Dagarna spenderas på stränderna som omger hela Rhodos stad och kvällen på någon mysig restaurang i gamla stans förtrollande gränder. I Rhodos stad trivs både gamla och unga, staden inger en storstadskänsla med en internationell atmosfär som bjuder på utmärkt shopping, casino och biografer. Du roar dig kungligt både i gamla och nya delen av stan på trendiga inneställen, musikbarer och nattklubbar.

Transfertid med buss till Rhodos Stad ca 30 min

I Rhodos stad kan du sola och bada dagen lång - mitt i stan!

Rhodos stads soliga stränder lockar till svalkande bad och den populära Ellistranden är packad under högsäsongen. Längs Elli som ligger på stadens östra kust finns matserveringar och vattensporter och vattnet är vanligtvis ganska stilla. På västra kustens strand, Windy beach, blåser skön bris och här kan det bli lite mer vågor. Windy beach är lite längre och det brukar vara lite mer glest mellan solbadarna.

Kliv in i medeltiden och njut av shopping, god mat och historiens vingslag

Rhodos stads charmiga gamla stad är ett måste, här finns vindlande gränder att förlora sig i, mängder av små butiker och härliga restauranger och barer. Medeltidsstaden är omringad av en praktfull mur och är en av de bäst bevarade städerna i hela Europa. I den berömda Mandrakihamnen kan du njuta av en drink innan middagen medan du spanar in hamninloppet där det sägs att Kolossen på Rhodos stod.

Restauranger i Rhodos Stad

I Rhodos stad finns det restauranger för alla smaker. Traditionella grekiska tavernor, internationell mat, fiskrätter, pizza och pasta. I den nya delen av staden finns en bargata där man mest möter andra turister. Inne i den medeltida stadsdelen har nöjeslivet en mer sofistikerad ton och här hittar du de bästa fiskrestaurangerna. Det finns ett stort utbud av cocktailbarer och kaffebarer i hela Rhodos stad.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 949:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda söndag 14 april. Del i dubbelrum. Angela Suites & Lobby, Rhodos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Rhodos Stad

Var ligger Rhodos Stad?

Karta Rhodos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!