Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Lindos & Lardos på Rhodos Grekland

Lindos & Lardos

Antika sevärdheter och ljuvliga sandstränder

Om Lindos & Lardos

Förtjusande Lindos är en av Greklands mest kända byar, som en småstad med vitkalkade hus, kullerstensgränder och sin genuina atmosfär. Byn stoltserar med antika lämningar som sitt välbevarade akropolis och ruinerna av templet tillägnat Pallas Athena. Upp till toppen kommer du bäst på åsneryggen och väl uppe är utsikten inget annat än magnifik. Inne i byn kryllar det av kaféer, barer och butiker, perfekt för ett heldagsbesök. Inte nog med detta, Lindos stränder är några av öns bästa!

Transfertid med buss till Lindos & Lardos ca 1h

Grekiskt vardagsliv med en stor portion charm

Lardos bjuder på en idyllisk miljö och atmosfären är genuint grekisk. Här umgås man på kaféerna runt torget, spelar ett parti tavli och dricker kaffe. Byborna kan fortsatt ses hämta dricksvatten ur brunnen mitt på torget. I byn kan du spela minigolf och åka gocart eller vandra bland olivlundar och insupa de olika dofterna.

Restauranger i Lindos & Lardos

Restauranger, barer, kaféer, glass- och juicebarer, allt finns i Lindos. Här njuter du av utsikten på en takterrass eller tar en kaffe i någon av de vindlande kullerstensgränderna. I Lardos är det lugnare, här finns tavernor, kaféer och mataffär vid torget.

Klimatkompenserad resa
fr. 8 499:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda söndag 22 oktober. Del i villa med 3 sovrum. Lindia Athena Villas, Rhodos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Lindos & Lardos

Var ligger Lindos & Lardos?

Karta Rhodos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!