Arlanda

Casa Cook Rhodes

5.0

Rhodos, Grekland

Lyxigt hotell för vuxna

Modern arkitektur i jordnära färger och robust miljö genomsyrar hotellet. Här bor vuxna gäster som ställer höga krav på komfort och design. Du bor elegant i komfortabla rum med minimalistisk design, möbler i naturliga material och terrass med direkt poolaccess.

Strand & pool

Avslappnat poolområde med loungekänla

Ett inbjudande poolområde som har en härlig loungekänsla. Precis som övriga hotellet går poolområdet i jordnära toner som utstrålar en lyxig känsla. Njut av långa dagar på de bekväma solsängarna medan du tar en drink från poolbaren. Om du hellre vill spendera dagarna lite mer avskilt har samtliga hotell på rummet terrass med poolaccess.

Sandstrand med lägre tempo

Stranden i Kolymia ligger ca 700 meter från hotellet. Den långsträckta stranden bjuder på grovkornig sand med steniga partier och här hittar du både solstolar och parasoller. Det kristallklara vattnet lockar till salta bad och skön avkoppling.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets restaurang, Kitchen Club har fokus på hälsosamma alternativ med inriktning på det lokala köket och närproducerade råvaror. Njut av långa middagar där ni delar på flera smårätter, Mezes samtidigt som ni avnjuter ett glas gott, lokalt vin.

Mot tillägg: Halvpension.

I Kolymbias lilla centrum, den eukalyptoskantade vägen som leder upp från vattnet, finns restauranger, tavernor och butiker. Även i området runt hotellen finns minimarkets om du skulle behöva handla något att ta med till stranden.

Rum

Dubbelrum med gemensam pool, 2 personer

Modernt inredda rum på 26 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Stor terrass på 12 m² med utgång till gemensam pool.

Dubbelrum premium med gemensam pool, 2 personer

Modernt inredda rum på 22 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Stor terrass på 19 m² med utgång till gemensam pool.

Svit i etage med gemensam pool, 2 personer

Modernt inredda sviter i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Rummets 38 m² är fördelade på två våningar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Stor terrass på 14 m² med utgång till gemensam pool.

Svit med gemensam pool, 2 personer

Modernt inredda sviter på 45 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Separat loungedel. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Stor terrass på 16 m² med utgång till gemensam pool.

Svit med privat pool, 2 personer

Modernt inredda sviter på 55 m² i jordnära färger med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi, minibar och säkerhetsbox. Stor terrass på 35 m² med privat pool.

Bra att veta

Country: Greece. City: Rhodes. ZIP/Postal code: 85102. Street: Europia Eunion Str. Kolymbia.

Greklands flagga

Kolymbia: En perfekt plats för avkoppling i rofylld omgivning

Kolymbia

Lugna Kolymbia är perfekt för dig som vill semestra i avkopplande miljö och nära stranden. Idag är Kolymbia en bekväm badort med många hotell som möter dig, det var inte länge sen den grekiska landsbygden bredde ut sig över slätterna. Stranden består av flera avsnitt med störst del grovkornig sand men även stenpartier. Vattnet är kristallklart och hela kuststräckan bjuder på underbara stränder.» Läs mer om Kolymbia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Rhodos

» Se alla våra hotell på Rhodos