Arlanda

Resor till Kolymbia på RhodosGrekland

En perfekt plats för avkoppling i rofylld omgivning

Om Kolymbia

Lugna Kolymbia är perfekt för dig som vill semestra i avkopplande miljö och nära stranden. Idag är Kolymbia en bekväm badort med många hotell som möter dig, det var inte länge sen den grekiska landsbygden bredde ut sig över slätterna. Stranden består av flera avsnitt med störst del grovkornig sand men även stenpartier. Vattnet är kristallklart och hela kuststräckan bjuder på underbara stränder.

I Kolymbias lilla centrum, den eukalyptoskantade vägen som leder upp från vattnet, finns restauranger, tavernor och butiker. Även i området runt hotellen finns minimarkets om du skulle behöva handla något att ta med till stranden.

Var ligger Kolymbia?

Karta Kolymbia

Väder och badtemperaturer

Klimatet på Rhodos är ett typiskt medelhavsklimat med långa, varma somrar och milda, korta vintrar. I april börjar temperaturen att stiga och når normalt runt 20 grader dagtid med kallare nätter. I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt 30-35 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 12 timmar per dag. I oktober börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I slutet av oktober-november övergår vädret till lite ostadigare och det kan komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Travel Exchange.

Andra resmål på Rhodos