Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Ixia på Rhodos Grekland

Ixia

I lugna Ixia fläktar havsbrisen skönt under sommarens varma dagar

Om Ixia

Ixia ligger längs den milslånga klapperstenstranden på Rhodos västkust. I mångsidiga Ixia trivs både par och barnfamiljer som vill koppla av i en rofylld atmosfär och bo på bekväma all inclusivehotell eller i lägenheter med Ixias restaurangutbud runt hörnet. Här fläktar vinden skönt och på stränderna samlas vind- och kitesurfare. Blir vågorna vid stranden för höga kan barnen plaska i hotellpoolen istället.

Transfertid med buss till Ixia ca 20 min

Restauranger i Ixia

Längs huvudvägen som leder genom Ixia finns många restauranger, barer och kaféer. Här serveras internationell mat men även genuint grekiskt. Bor du i lägenhet har du inte långt till större mataffärer så du kan handla på dig råvaror till frukost och kanske middag.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 899:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda söndag 19 maj. Del i tvårumslägenhet. Caravel, Rhodos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Ixia

Var ligger Ixia?

Karta Rhodos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!