Boka tidigt-rabatt

Boka-tidigt-rabatt på alla resor 2020!

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

4.0

Rhodos, Grekland

Snyggt hotell nära stranden på Rhodos västkust

Smakfullt hotell i en stor grönskande trädgård precis ovanför stranden i Kremasti. Här trivs du som vill bo bekvämt med all inclusive och i en elegant miljö. Poolområdet är vackert omringat av hotellets byggnader och du spenderar sköna dagar i och runt poolen. Restaurangen och barerna är lättillgängliga och serverar kulinariska läckerheter från morgon till kväll. Maxa semesterkänslan och boka ett rum med direkt poolaccess.

Strand & pool

Lata dagar vid det behagliga poolområdet

Poolen ligger mitt på hotellområdet och bjuder på en rofylld och exklusiv atmosfär. Koppla av på en av solstolarna med en bra bok eller något gott att dricka från poolbaren. Palmer och parasoller skänker behaglig skugga om du behöver det. För de små barnen finns en separat barnpool intill vuxenpoolen.

Klapperstensstrand med turkosfärgat vatten

Stranden ligger nedanför hotellets gröna trädgård. Här ligger havsbrisen på för det mesta men det brukar vara uppskattat av alla under sommarens heta dagar. Det gör också att både wind- och kitesurfare brukar hålla till här. Strandens bredd varierar och den är till störst del av klappersten. När du kommer ut en bit i vattnet brukar sanden ta över.

All inclusive

Hotellets huvudrestaurang ligger innanför poolområdet och serverar högklassiga bufféer både frukost, lunch och middag. Frukosten äter du bäst utomhus medan solens strålar börjar värma upp luften. Bar hittar du både vid restaurangen och ute vid poolen där du även kan få något gott mellan målen om du blir sugen.

Huvudgatan i Ialyssos bjuder på många restauranger och barer av olika karaktär. Vid stranden finns flera bra fiskrestauranger och caféer. Runt om i Ialyssos finns matställen, snackbarer och mataffärer.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Moderna och stilrena rum på 20 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng. Alla rum har fransk balkong.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna och stilrena rum på 22 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Mot tillägg: havs- och poolutsikt

Superiorrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer

Moderna och stilrena rum på 25 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har markterrass med direkt poolaccess samt bord och stolar.

Greklands flagga

Ialyssos: En av Rhodos äldsta städer bjuder på en magnifik solnedgång

Ialyssos

Ialyssos är en av Rhodos antika städer och dess akropolis uppe på Filerimosberget bjuder på vackra vyer. Idag har staden flyttats ner till stranden där du har många affärer, restauranger och caféer. Klapperstenstranden längs västkusten är milslång och du har rätt gott om plats med havsbris som gör det behagligt även under högsommaren. Västkusten bjuder på en fantastisk solnedgång över havet med Turkiet i bakgrunden.» Läs mer om Ialyssos

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

Arlanda
sön 1 september sön 22 september
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info sön 1 september
7 199:- 7 699:-

Sällskapets pris:

14 398:-
info sön 22 september
6 899:- 7 599:-

Sällskapets pris:

13 798:-
Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer
info sön 1 september
6 849:- 7 349:-

Sällskapets pris:

13 698:-
info sön 22 september
6 799:- 7 499:-

Sällskapets pris:

13 598:-
Superiorrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer Superiorrum med direkt poolaccess, 2‑3 personer
info sön 1 september
8 449:- 8 949:-

Sällskapets pris:

16 898:-
info sön 22 september
8 599:- 9 299:-

Sällskapets pris:

17 198:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Rhodos

» Se alla våra hotell på Rhodos