Arlanda

Casa Cabana

4.0

Rhodos, Grekland

Elegant vuxenhotell i modern stil

Casa Cabana är ett modernt hotell i jordnära, ljusa färger som inbjuder till en skön, avslappnande semester. Här kan du spendera långa dagar på de sköna solsängarna mellan doppen i poolen. Om du vill ha en lite privatare vistelse, boka ett superiorrum antingen med jacuzzi på balkongen eller med privat pool.

Strand & pool

Inbjudande poolområde med härliga solsängar

Hela poolområdet inger en loungeliknande känsla och är perfekt för långa, avslappnande dagar. Njut av en bra bok i solsängarna i rustikt trä som breder ut sig vid poolen. Blir du hungrig eller törstig serverar poolbaren gott att både äta och dricka hela dagen lång.

Bred, långgrund sandstrand

Cirka 350 meter hotellet ligger den underbara sandstranden i Faliraki, stranden är bred och lång och anses vara en av de absolut bästa på hela ön. Stranden är långgrund och inbjuder till härliga dagar. Det finns gott om restauranger längs hela stranden där du kan hyra solstolar och ta en god bit mat.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellets stilfulla restaurang och bar ligger i anslutning till poolen och har en fräsch, luftig känsla. Här serveras frukost och lättare rätter under dagtid och i bardelen serveras goda drinkar såväl dag som kväll.

Mot tillägg: Halvpension.

I centrum av Faliraki finns restauranger för alla smaker. Här hittar du snackbarer vid stranden, restauranger som serverar grekiskt, mexikanskt och italienskt. Här finns McDonald's, musikbarer och kaféer. De flesta restaurangerna ligger längs huvudgatan och gatan som leder ner mot stranden, men även ovanför motorvägen.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med dubbelsäng. Dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Litet kylskåp, kaffe- och tefaciliteter. Balkong eller terrass.

Superiorrum med egen pool, 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med dubbelsäng. Dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Litet kylskåp, kaffe- och tefaciliteter. Terrass med solstolar och privat pool.

Superiorrum, 2 personer

Modernt inredda rum i ljusa färger med dubbelsäng. Dusch, wc och hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Litet kylskåp, kaffe- och tefaciliteter. Balkong eller terrass med jacuzzi.

Bra att veta

Country: Greece. City: Rhodes. ZIP/Postal code: 85100. Street: Agiou Nektarioy, Faliraki.

Greklands flagga

Faliraki: I Faliraki byggs sandslott på en av Rhodos bästa stränder

Faliraki

Vid en av Rhodos bästa sandstränder ligger Faliraki med familjevänliga all inclusivehotell och en populär vattenpark. Den fyra kilometer långgrunda och barnvänliga sandstranden breder ut sig på båda sidor om Faliraki centrum där nöjeslivet är livligt om kvällarna. Alla våra hotell ligger lugnt och strandnära med stora poolområden där barnfamiljen trivs. Gillar du att snorkla finns fina bukter med klart vatten.» Läs mer om Faliraki

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Rhodos

» Se alla våra hotell på Rhodos