Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Faliraki på Rhodos Grekland

Faliraki

I Faliraki byggs sandslott på en av Rhodos bästa stränder

Om Faliraki

Vid en av Rhodos bästa sandstränder ligger Faliraki med familjevänliga all inclusivehotell och en populär vattenpark. Den fyra kilometer långgrunda och barnvänliga sandstranden breder ut sig på båda sidor om Faliraki centrum där nöjeslivet är livligt om kvällarna. Alla våra hotell ligger lugnt och strandnära med stora poolområden där barnfamiljen trivs. Gillar du att snorkla finns fina bukter med klart vatten.

Transfertid med buss till Faliraki ca 30 min

Restauranger i Faliraki

I centrum av Faliraki finns restauranger för alla smaker. Här hittar du snackbarer vid stranden, restauranger som serverar grekiskt, mexikanskt och italienskt. Här finns McDonald's, musikbarer och kaféer. De flesta restaurangerna ligger längs huvudgatan och gatan som leder ner mot stranden, men även ovanför motorvägen.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 999:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda söndag 19 maj. Del i dubbelrum deluxe. Faliraki Premium, Rhodos.

Sök pris och boka

Våra hotell i Faliraki

Var ligger Faliraki?

Karta Rhodos
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!