Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter i Parga Grekland

Meteora

Upplev det fantastiska fenomenet Meteora. Meteora är flera kloster som är byggt på naturliga sandstenspelare. Meteora betyder mellan himmel och jord, något som man verkligen känner i det största klostret. Det är en obeskrivlig känsla och väl värt ett besök. Vi åker sedan till Metsovo, en vacker och populär skidort. Den är även känd för sin lokala ost och lokala viner.

Paxos & Antipaxos

Följ med på en dag på havet och bad i kristallklart vatten. Båten avgår från hamnen i Parga och tar oss till Antipaxos. Här njuter du av sol och svalkande bad direkt från båten. Längs med kusten och de vackra vyerna tar båten oss vidare till Gaios, Paxos. Kliv i land i hamnen och utforska denna pittoreska by. Varför inte slå er ner vid någon av restaurangerna för en läskande dryck. Dagen avslutas med en lugn båttur tillbaka till Parga.

Secret Epirus

Följ med på en dag full av äventyr och slående vyer. Turen tar oss till den smaragdgröna floden Acheron där Achilles fick sin gåva av odödlighet. Doppa fötterna i floden och känn den antika historian flyta genom din kropp. Vi fortsätter med en vacker båttur på floden och kommer fram till byn Gliki där vi intar en klassisk grekisk lunch. Här får vi en guidad tur bland vackra vyer och källorna i Gliki. Turen avslutas med en båtfärd tillbaka till Parga.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!