Arlanda

Resor till PargaGrekland

Se och göra i Parga

Nedan följer en presentation av några av de utflykter som vi kan erbjuda här i Parga. Utval kan variera efter tid på säsongen. För bokning av utflykter, kontakta Airtours guide eller agentkontor.

Airtours utflykter

METEORA

Upplev det fantastiska fenomenet Meteora. Meteora är flera kloster som är byggt på naturliga sandstenspelare. Meteora betyder mellan himmel och jord, något som man verkligen känner i det största klostret. Det är en obeskrivlig känsla och väl värt ett besök. Vi åker sedan till Metsovo, en vacker och populär skidort. Den är även känd för sin lokala ost och lokala viner.

KRYSSNING I DEN JONISKA SKÄRGÅRDEN

En båttur som kryssar mellan flera av de Joniska öarna. Vi börjar med en busstransfer till Lefkas och tar oss vidare med båt till Meganisi, Itheaca, Kefalonia och sist men inte minst Scorpios - Onassis ö!

SECRET EPIRUS

Följ med på en dag full av äventyr och slående vyer. Turen tar oss till den smaragdgröna floden Acheron där Achilles fick sin gåva av odödlighet. Doppa fötterna i floden och känn den antika historian flyta genom din kropp. Vi fortsätter med en vacker båttur på floden och kommer fram till byn Gliki där vi intar en klassisk grekisk lunch. Här får vi en guidad tur bland vackra vyer och källorna i Gliki. Turen avslutas med en båtfärd tillbaka till Parga.