Arlanda

Valtos Beach

4.0

Parga, Grekland

Omtyckt och fräscht hotell direkt vid Valtosstranden

I grönskande omgivning ovanför den kända Valtosstranden ligger hotellet med samma namn, Valtos Beach. Här trivs barnfamiljen i fina lägenheter med nära till både strand och pool. Den förstklassiga stranden inbjuder till sköna promenader och lek i vattenbrynet, poolen och restaurangen är en bekväm och skön avkoppling under dagens varmaste timmar.

Strand & pool

Med fördelaktigt läge ovanför stranden och vacker utsikt över havet

I den gröna blomstrande trädgården ligger hotellets pool där du kan njuta av sköna dagar och många glada bad. Poolen ligger direkt ovanför stranden och har en underbar utsikt att drömma sig bort till. Solstolar och parasoller omger poolen och poolbaren serverar både mat och dryck om du blir sugen på något gott.

I en avskild bukt ligger långa vackra Valtosstranden

Valtosstranden är en lång och bred strand med grovkornig sand och sten. Den här stranden är lite mer barnvänlig än Krioneristranden i stan, men inte långgrund. Solstolar och parasoller står prydligt uppradade så du kan vila lite mellan doppen under en parasoll. Direkt nedanför hotellet ligger hotellets egen strandbar med sköna soffor och vacker utsikt. Här kan du spendera dagens varmaste timmar med något gott att äta och dricka. Olika vattensporter finns att prova på.

Mat & dryck

Hotellet har en mycket trevlig restaurang och bar vid sidan av poolen med en modern och avslappnad atmosfär. Här kan du avnjuta genuint grekisk mat eller medelhavsinspirerande rätter med ett glas utsökt vin vid sidan av. Temakvällar vissa kvällar i veckan, då serveras middagen i bufféform.

Inga måltider är inkluderade i lägenheterna, det går att köpa frukostbuffé och halvpension mot tillägg. Frukostbuffé ingår i rummen och halvpension går att köpa mot tillägg.

Mot tillägg: Frukostbuffé, Halvpension.

I Parga äter du gott och bra - standarden är hög och det finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du både grekiskt och internationellt, dricker goda drinkar och njuter av det lokala folklivet. Vid stränderna finns serveringar och i centrum finns både mataffär, bageri och fruktmarknad.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Moderna dubbelrum på ca 22 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Alla rum har olika planlösning och storlek. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller markterrass. De flesta rummen har havsutsikt men några kan ha skymd utsikt på grund av grönska. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Fina enrumslägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Alla lägenheter har olika planlösning och storlek. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, säkerhetsbox och pentry med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller markterrass. De flesta lägenheterna har havsutsikt men några kan ha skymd utsikt på grund av grönska. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng.

Juniorsvit, 2‑3 personer

Moderna och rymliga sviter med dubbelsäng eller två separata sängar. Alla rum har olika planlösning och storlek. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller markterrass. De flesta rummen har havsutsikt men några kan ha skymd utsikt på grund av grönska. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Fina tvårumslägenheter med ett separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa eller hopfällbara sängar. Alla lägenheter har olika planlösning och storlek. Vissa lägenheter i etage med sovrum och extrasängar på övervåningen. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, säkerhetsbox och pentry med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller markterrass. De flesta lägenheterna har havsutsikt men några kan ha skymd utsikt på grund av grönska. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng för två personer.

Bra att veta

Country: Greece. City: Parga. ZIP/Postal code: 48060. Street: Parga.

Hotellets gym är stängt sommarsäsongen 2021.

Greklands flagga

Parga: Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.» Läs mer om Parga

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Parga

» Se alla våra hotell i Parga