Arlanda

Maistrali

4.0

Parga, Grekland

Charmigt och smakfullt boende i hjärtat av Parga stad

Gemytligt och familjärt hotell ovanför stadsstranden i Parga. Här trivs du som tycker om att bo nära allt, restauranger, caféer och såklart stranden, som ligger direkt nedanför. Här myser du i de många vindlande gränderna bland charmiga butiker, romantiska små barer och pittoreska pastellfärgade hus som klättrar uppför sluttningen från hamnen.

Strand

Ett stenkast från den populära stadsstranden

Du bor bara 50 meter från den grovkorniga Krioneristranden. Här kan du njuta av salta bad dagarna i ända och det finns solstolar och parasoller att hyra om du inte vill ligga på sanden. På andra sidan den grönklädda kullen finns en lite mindre strand, Piso Krioneri, med större delen klappersten. Vattnet blir djupt relativt fort och därför inte så barnvänliga. Blir du hungrig ligger strandpromenaden nära med många restauranger att välja mellan.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

En mysig bar med stor veranda där du kan njuta av både frukost och eftermiddagskaffe medan du spanar in folklivet på gatan utanför.

I Parga äter du gott och bra - standarden är hög och det finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du både grekiskt och internationellt, dricker goda drinkar och njuter av det lokala folklivet. Vid stränderna finns serveringar och i centrum finns både mataffär, bageri och fruktmarknad.

Rum

Dubbelrum, 2 personer

Trevligt inredda rum med dubbelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Mot tillägg: havsutsikt

Trippelrum, 3 personer

Trevligt inredda rum med dubbelsäng och en enkelsäng. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Parga. ZIP/Postal code: 48060. Street: Parga.

Greklands flagga

Parga: Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.» Läs mer om Parga

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Parga

» Se alla våra hotell i Parga