Arlanda

Jiovanni

3.0

Parga, Grekland

Lägenhetshotell mitt i trivsamma Parga

Bland Pargas charmiga smala gator hittar du lägenhetshotellet Jiovanni. Atmosfären är hjärtlig och du får känslan av att vara en i familjen. Här trivs du som gärna spenderar kvällarna på ute på stan, bland de mysiga gränderna ovanför hamnen. Stadens strand, Krioneri ligger på bekvämt gångavstånd.

Strand

Vacker naturstrand på promenadavstånd

På promenadavstånd, ca 500 meter från hotellet ligger den fina Krioneristranden Här kan du njuta av salta bad dagarna i ända och det finns solstolar och parasoller att hyra om du inte vill ligga på sanden. På andra sidan den grönklädda kullen finns en lite mindre strand, Piso Krioneri, med större delen klappersten. Vill du ta en paus från solen eller är sugen på något gott att äta eller dricka är det nära till restauranger och barer på andra sidan vägen.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Här har du möjlighet att laga lättare måltider i din lägenhet.

I Parga äter du gott och bra - standarden är hög och det finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du både grekiskt och internationellt, dricker goda drinkar och njuter av det lokala folklivet. Vid stränderna finns serveringar och i centrum finns både mataffär, bageri och fruktmarknad.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enrumslägenheter på ca 15-20 m² med dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, säkerhetsbox, pentry med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Enrumslägenheterna ligger på de två nedersta våningarna och har balkong eller terrass, vissa med delad terrass där andra gäster kan passera. Matplatsen på balkongen/terrassen.

Tvårumslägenhet, 2‑5 personer

Tvårumslägenheter på cirka 45 m² med två sovrum som har en dubbelsäng eller två separata sängar. Bad/dusch och wc, AC, tv, säkerhetsbox, pentry med kokplattor och ugn, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Alla tvårumslägenheter ligger på översta våningen med balkong. Brant trappa leder upp till lägenheterna. Matplats finns både inomhus och på balkongen. Möjlighet till en extrasäng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Parga. ZIP/Postal code: 48060. Street: Parga.

Greklands flagga

Parga: Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.» Läs mer om Parga

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Parga

» Se alla våra hotell i Parga