Arlanda

Eleni Maria

3.0

Parga, Grekland

Bo i lägenhet och bestäm ditt eget semestertempo

Lägenhetshotellen Maria och Eleni ligger bredvid varandra och erbjuder ett härligt läge ovanför Parga stad och Valtosstranden. Här bor du i naturskön omgivning med vackra vyer. Du har en kilometer ner till restaurangerna i Parga och ungefär lika långt till den underbara stranden Valtos. I vilken av byggnaderna du kommer att bo i får du veta vid ankomsten till hotellet.

Strand & pool

Pooler lockar till lata dagar

Både Eleni och Maria har varsin pool där du varvar svalkande dopp med sköna simturer. Poolen vid Maria hittar du framför hotellet med solstolar och parasoller runt om. För de minsta barnen finns en separat barnpool att plaska i. Vid Elenis pool som ligger på kortsidan hittar du poolbaren som under dagen serverar goda drycker när du blir sugen på det.

Populära Valtosstranden ligger på promenadavstånd

På cirka 15 minuter når du Valtosstranden, som är en lång och bred strand med grovkornig sand och sten. Den här stranden är lite mer barnvänlig än Krioneristranden i stan, men inte långgrund. Solstolar och parasoller står prydligt uppradade så du kan vila lite mellan doppen under en parasoll. Olika vattensporter finns att prova på.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I lägenheten kan njuta av långa frukostar på balkongen och laga din egen lunch eller middag om du önskar det. Intill Elenis pool finns en poolbar som har öppet på anvisade tider.

I Parga äter du gott och bra - standarden är hög och det finns ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer. Här äter du både grekiskt och internationellt, dricker goda drinkar och njuter av det lokala folklivet. Vid stränderna finns serveringar och i centrum finns både mataffär, bageri och fruktmarknad.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. AC, tv, säkerhetsbox och pentry med kylskåp, vattenkokare, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller markterrass, vissa delar med andra lägenheter på samma våning. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng.

Trerumslägenhet, 4‑5 personer

Lägenheter med två separata sovrum, ett med dubbelsäng och det andra med separata sängar. Dusch och wc. AC, tv, säkerhetsbox. Kombinerat vardagsrum och kök med pentry med kylskåp, vattenkokare, kokplattor och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har balkong eller markterrass, vissa delar med andra lägenheter på samma våning. Möjlighet till extrasäng i form av hopfällbar säng för ett barn 2-11 år.

Bra att veta

Country: Greece. City: Parga. ZIP/Postal code: 48060. Street: Parga. Ligger ovanför Parga stad och Valtosstranden i backig omgivning samt med nivåskillnader inom hotellområdet.

Greklands flagga

Parga: Parga är genuint, mysigt och småskaligt

Parga

I Parga möts du av gemytligt småstadsliv och äkta gästfrihet bland medeltida gränder. Staden ligger på fastlandet och breder ut sig som en amfiteater runt den lilla viken med dess små öar. I Parga finns ljuvliga badvikar, mysiga familjedrivna hotell och vindlande gränder med charmiga restauranger och barer i en helt underbar romantisk atmosfär.» Läs mer om Parga

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell i Parga

» Se alla våra hotell i Parga