Sök och boka resa
Arlanda
Mykonos, (Grekland)

Resor till Agios Ioannis på MykonosGrekland

Romantiskt och lugnt med vackra vyer över Delos och solnedgången

Om Agios Ioannis

Agios Ioannis ligger avskilt och vackert och sandstranden är inte lika exploaterad som på övriga Mykonos. Den här lilla badorten har några hotell och restauranger av hög klass och solnedgången är sagolik. Agios Ioannis ligger på en halvö på sydvästra Mykonos med utsikt över ön Delos, som enligt mytologin är guden Apollons födelseplats. Hit kommer många par som lockas av den romantiska och rofyllda atmosfären.

I Agios Ioannis finns bara ett fåtal restauranger längs huvudvägen och vid stranden.

Var ligger Agios Ioannis?

Karta Agios Ioannis

Väder och badtemperaturer

På Mykonos råder ett behagligt medelhavsklimat, i slutet av april börjar temperaturen att stiga och når i maj runt 20 grader dagtid med lite kallare nätter. I juni börjar den sköna sommaren med temperaturer runt 25 grader. Under högsommaren juli-augusti är det varmt med temperaturer runt 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vattentemperaturen ligger på ca 20-25 grader under sommaren och solen skiner ca 10-12 timmar per dag. I september börjar det bli svalare med temperaturer runt 25 grader igen. I början av våren och sen höst kan det komma regnskurar men oftast inget långvarigt.

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider på hotellen samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst. Airtours lokala samarbetspartner heter Azzurro.

Andra resmål på Mykonos