Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Mykonos Grekland

Mykonos

Njut av salta bad vid paradisstränder och ett glamoröst nattliv i lyxig stil

Våra hotell på Mykonos

Om Mykonos

Mykonos är en av Greklands mest välkända öar. Här finns underbara stränder, ett hippt nöjesliv och en lyxig atmosfär. Redan på 70-talet var Mykonos ett av de hetaste resmålen och känt som en favorit bland gaypubliken och dåtidens jetset. Mykonos stad är nästan overkligt vacker med sina vita hus och smala gränder fulla av små butiker och välkända restauranger. Njut av en magisk solnedgång precis vid vattenkanten i "Lilla Venedig".

Charmiga gränder, partystränder och lugna badorter

Trendiga Mykonos bjuder på ett bubblande och glamouröst liv, här semestrar charterresenärer tillsammans med kändisar som Russel Crowe, Tarantino och Tom Hanks. Världskändisar flygs in för att underhålla på privata fester och kända dj:ar spelar på nattklubbarna vid Paradise Beach. Lugnare och billigare bor du i Agios Stefanos några kilometer norr om Mykonos stad nära den nya hamnen och med fin, barnvänlig sandstrand.

På Mykonos finns över 20 stränder, här finns något för alla

Ön har många stränder att välja mellan, barnfamiljernas favoriter är Ornos och Platis Gialos med sina långgrunda stränder kantade av tavernor och barer. Nykära trivs bäst i Agios Ioannis lugna och avskilda omgivningar med vy över den kända ön Delos. För dig som önskar fina stränder i lugn och rofylld atmosfär är sydöstra kusten bäst. Här ligger stränderna Elia, Kalo Livadi och Kalafati, som dessutom är populär bland vind- och kitesurfare.

Klimatkompenserad resa
fr. 6 142:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 19 maj. Elena, Mykonos.

Sök pris och boka

Var ligger Mykonos?

Karta Mykonos

Karta över Mykonos

Restid från Stockholm: 3 timmar 35min

Öppna karta
Airtours service

Vistelsen är på egen hand.

Andra resmål i Grekland

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!