Arlanda

Resor till LefkasGrekland

Se och göra på Lefkas

Nedan följer en presentation av några av de utflykter som vi kan erbjuda här på Lefkas. Urval kan variera efter tid på säsongen. För bokning av utflykter, kontakta Airtours guide eller agentkontor.

Airtours utflykter

KALAMOS KASTOS

Det perfekta sättet att utforska de närliggande öarna Kalamos och Kastos är med vår fina träsegelbåt som tar endast 50 passagerare vilket gör resan till en mer personlig och exklusiv upplevelse. Under dagen besöker vi också berömda grottan "Papanikolis" och Onassis ö, Scorpios! Under dagen har vi flera badstopp i underbara turkosa vatten. Ombord på båten finns solsängar och möjlighet att låna snorkelutrustning. Glöm inte ta med badkläder. Grekisk buffe ingår.

KEFALONIA & ITHAKA

Från Nidri hamn tar vi båten till närliggande öar som Kefalonia och Ithaka. Vi stannar bland annat vid de kända stränderna Porto Katsiki och Egremni för att sola och bada. Vi lämnar hamnen på morgonen kl. 10.00 och är tillbaka ca kl. 19.00. Lättare lunch finns att köpa ombord på båten.

BÅTTUR TRE STRÄNDER

Denna utflykt erbjuder dig en heldag med sol och bad på några av Lefkas härligaste stränder. Vi besöker stränderna Porto Katsiki, Egremni och Agiofili. Följ med på en avkopplande dag på vackra stränder med sol och bad. Båten lämnar hamnen kl. 09.45 och är tillbaka ca 18.30. Lättare förtäring samt dryck finns att köpa ombord.

Alla utflykter är med engelsktalande guide om inget annat är skrivet och arrangeras i samarbete med vår lokala partner. Vissa utflykter har ett minimumantal för att genomföras. Mer information erhålles av er reseledare på plats.