Sök och boka resa
Arlanda

Utflykter på Lefkas Grekland

KALAMOS KASTOS

Det perfekta sättet att utforska de närliggande öarna Kalamos och Kastos är med vår fina träsegelbåt som tar endast 50 passagerare vilket gör resan till en mer personlig och exklusiv upplevelse. Under dagen besöker vi också berömda grottan "Papanikolis" och Onassis ö, Scorpios! Under dagen har vi flera badstopp i underbara turkosa vatten. Ombord på båten finns solsängar och möjlighet att låna snorkelutrustning. Glöm inte ta med badkläder. Grekisk buffe ingår.

KEFALONIA & ITHAKA

Från Nidri hamn tar vi båten till närliggande öar som Kefalonia och Ithaka. Vi stannar bland annat vid de kända stränderna Porto Katsiki och Egremni för att sola och bada. Vi lämnar hamnen på morgonen kl. 10.00 och är tillbaka ca kl. 19.00. Lättare lunch finns att köpa ombord på båten.

BÅTTUR TRE STRÄNDER

Denna utflykt erbjuder dig en heldag med sol och bad på några av Lefkas härligaste stränder. Vi besöker stränderna Porto Katsiki, Egremni och Agiofili. Följ med på en avkopplande dag på vackra stränder med sol och bad. Båten lämnar hamnen kl. 09.45 och är tillbaka ca 18.30. Lättare förtäring samt dryck finns att köpa ombord.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!