Arlanda

Agnadi Suites

3.5

Lefkas, Grekland

Bo i lägenhet på första parkett framför havet

Romantisk atmosfär och charmig inredning bjuder detta lilla strandnära hotell på. Du bor mittemellan Nikiana och Ligia i lugn miljö där du kan njuta av din semester tillsammans med din kära. Vyn över havet som ligger direkt nedanför hotellet ger vistelsen här lite extra krydda. Med självhushåll kan du bestämma ditt eget tempo och besöka stränder och byar runt om på ön.

Strand

Stenstränder med kristallklart vatten

Stranden ligger direkt utanför hotellet och består av klappersten. Här spenderar du dagen på en solstol och kopplar av med en bra bok. Längs med kusten hittar du flera badvikar med klart vatten och ljusa stenar. Vissa stränder är lite större med solstolar och parasoller medan andra är mindre och du slår dig ner på din handduk och njuter av salta dopp och solsken. Tavernor eller caféer finns också utspritt längs strandkanten om du blir sugen på något.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I din lägenhet finns pentry med kokplattor om du vill laga din egen mat. Fyll kylskåpet med lokala råvaror och njut av frukosten på din terrass eller balkong medan solens strålar letar sig upp på himlen. Ta med lite fika till stranden och låt dagen gå i ett behagligt tempo.

De flesta tavernor ligger i hamnen, byn har några minimarkets och ett bageri.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Unikt inredda lägenheter inspirerade av den grekiska naturen på ca 26 m². Lägenheterna har dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, dvd och wifi. Möjlighet till extrasäng för ett barn 2-11 år. Alla lägenheter har balkong eller terrass med bord och stolar.

Mot tillägg: havsutsikt

Större enrumslägenhet, 2‑3 personer

Unikt inredda lägenheter inspirerade av den grekiska naturen på ca 55 m². Lägenheterna har dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. AC, tv, dvd och wifi. Möjlighet till extrasäng för ett barn 2-11 år. Alla lägenheter har balkong eller terrass med bord och stolar. Vissa lägenheter kan vara i etage.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nikiania.

Greklands flagga

Nikiana & Ligia: Koppla av i rofylld atmosfär

Nikiana & Ligia

Nikiana ligger i grönskande omgivningar mittemellan Nidri och Lefkas stad, öns huvudstad. Här råder en avslappnad atmosfär och den tidigare fiskebyn är en lugn oas jämfört med sina grannar. Du bjuds på ett trevligt kvällsliv i den pittoreska hamnen på mysiga restauranger. Kusten spricker upp i små klapperstensstränder, där du får gott om plats även under sommarmånaderna.» Läs mer om Nikiana & Ligia

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas