Arlanda

Happyland

3.0

Lefkas, Grekland

Familjärt med gångavstånd till Nidri

Happyland är ett familjärt, stilfullt och modernt lägenhetshotell. Här bor du med gångavstånd till Nidri, stranden och allt annat som området har att erbjuda.

Strand & pool

Stilfullt och modernt poolområde

Happyland har en stilfull pool med tillhörande solstolar. I ena hörnet finns en upphöjd och avgränsad barnpool.

Flera stränder att välja mellan

Från hotellet ner till stranden i Nidri är det ca 800 meter. I Nidri och Perigiali finns både sand- och stenstränder att välja på. På vissa delar av strandavsnitten finns också utbyggd strandservice. För att besöka de allra finaste stränderna på Lefkas rekommenderar vi en utflykt till den södra och västra delen av ön.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Större enrumslägenhet, 2‑3 personer

Större lägenheter med balkong/terrass och separat sovrum med två sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, wifi och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng i kombinerat rum/kök.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med balkong/terrass och separat sovrum med två sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, wifi och pentry med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Möjlighet till två extrasängar i form av hoppfällbara sängar i kombinerat rum/kök.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nidri.

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas