Arlanda

George

3.0

Lefkas, Grekland

Avkopplande hotell i Nidri

George är ett hotell med avstressad stämning och där boendet omges av lummig grönska. Här bor du nära både Nidri och stranden.

Strand & pool

Härlig pool med grön omgivning

Hotellets pool är centralt placerad och här finns solstolar samt parasoller och de är såklart kostnadsfria. I poolen finns även en barnsektion. Härligt grönområde i anslutning till poolen.

Många stränder att välja emellan

Från hotellet ner till stranden i Nidri är det ca 200 meter. I Nidri och Perigiali finns både sand- och stenstränder att välja på. På vissa delar av strandavsnitten finns också utbyggd strandservice. För att besöka de allra finaste stränderna på Lefkas rekommenderar vi en utflykt till den södra och västra delen av ön.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

George har en restaurang och på menyn erbjuds bl.a. traditionella grekiska rätter och olika grekiska viner. Det är här som du äter din frukost och även middagen om du bokat halvpension.

Mot tillägg: Halvpension.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum på ca 19m² med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, minibar och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nidri.

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas