Arlanda

Eva Beach

3.5

Lefkas, Grekland

Centralt och omtyckt hotell i Nidri

Eva Beach är ett bra mellanklasshotell som ligger centralt i Nidri just vid stranden. Härifrån har du promenadavstånd till restauranger, barer, affärer och allt annat som Nidri har att erbjuda.

Strand

Fin strand för sol och badälskare

Från hotellet är det bara att kliva rakt ut på stranden. Om du lägger dig för att vila i någon av hotellets solstolar har du en fin utsikt över havet och den intilliggande ön Skorpios.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Hotellet har en restaurang/bar där det serveras frukost. Här erbjuds även försäljning av dryck och lättare rätter.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Rum med balkong och dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nidri.

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas