Arlanda

Dionyssos

2.5

Lefkas, Grekland

Enkelt och familjärt lägenhetshotell i Nidri

Här bor du i populära Nidri som har allt för en lyckad semester. Det rofyllda läget passar dig som vill njuta av lugnet Och den natursköna omgivningen. Du bor enkelt men charmigt i tvårumslägenheter som är hemtrevliga och mysigt inredda med ljusa och fräscha färger.

Strand

Ett stenkast från klapperstensstranden

Klapperstenstranden i Nidri bjuder på trevlig atmosfär och närhet till det mesta. Här kan du ta svalkande dopp och njuta av genuint grekisk lunch tillsammans med något gott att dricka. Du hittar många restauranger och barer vid stranden och även längs med hamnpromenaden bort mot den charmiga marinan. Gillar du aktiviteter finns olika vattensporter att prova på.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Du har goda möjligheter att laga mat i lägenhetens pentry och råvarorna hittar du i centrala delarna av Nidri som ligger ett par hundra meter bort.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Trevligt och enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar och möjlighet till en extrasäng. Pentry med kokplatta och enkel köksutrustning. Bad/dusch och wc, AC, tv, litet kylskåp och wifi. Alla lägenheter har balkong med utsikt mot omgivningen.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Trevligt och enkelt inredda lägenheter som har ett separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet för två extrasängar. Pentry med kokplatta och enkel köksutrustning. Bad/dusch och wc,AC, tv, litet kylskåp, och wifi. Alla lägenheter har balkong med utsikt mot omgivningen.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nidri.

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas