Arlanda

Cosmopol

3.0

Lefkas, Grekland

Trevligt hotell nära hamnen i Nidri

Cosmopol är ett litet familjedrivet hotell. Här bor du med bra läge nära huvudgatan i Nidri. Hamnen med sina mysiga restauranger och barer ligger en kort promenad bort och till stranden är det ca 600 meter. För lata stunder kan du spendera dagen på hotellet där du svalkar dig i poolen och äter något gott i poolbaren.

Strand & pool

Härligt poolområde med poolbar

Spendera sköna dagar vid hotellets pool där du varvar svalkande dopp med avkopplande stunder på en av solstolarna. Den familjära stämningen vid poolbaren får dig att trivas till fullo och här serveras enklare rätter och goda drinkar.

Salta bad vid Nidris klapperstensstrand

Närmaste badstrand finns cirka 600 meter från hotellet. I Nidri och Perigiali finns både sand- och stenstränder att välja på. På vissa delar av strandavsnitten finns också utbyggd strandservice. För att besöka de allra finaste stränderna på Lefkas rekommenderar vi en utflykt till den södra och västra delen av ön.

Mat & dryck

Kontinental frukost ingår.

Hotellet har en pool- och snackbar där du kan äta något enklare och njuta av goda drinkar både dag och kväll.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas