Arlanda

Akrogiali

2.5

Lefkas, Grekland

Gemytligt boende vid stranden

På Akrogiali bor du i lägenhet eller i hotellrum. Läget i Nidri är utmärkt vid den långgrunda stranden. Kring hotellet finns även traditionella grekiska tavernor och butiker.

Strand

Fin strand för sol och badälskare

Från hotellet är det bara att kliva rakt ut på stranden. Om du lägger dig för att vila på någon av solstolarna på stranden har du en fin utsikt över havet och den intilliggande ön Skorpios.

Mat & dryck

Frukost ingår i rummen. Bokar du lägenhet kostar frukost extra. Frukosten serveras på systerhotellet Eva hotel.

Mot tillägg: Frukostbuffé.

I den gemytliga hamnen ligger många restauranger, barer och kaféer. Längs den trafikerade huvudvägen finns restauranger, pubar och mataffärer. De flesta restauranger serverar internationell mat, vissa med brittisk touch men även genuint grekisk mat.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Enkla rum med balkong och två sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla lägenheter med balkong eller terrass och två sängar. Minikök med kokplatta, kylskåp och enkel köksutrustning. Bad/dusch och wc. Tv, AC och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hoppfällbar säng.

Bra att veta

Country: Greece. City: Lefkada. ZIP/Postal code: 31100. Street: Nidri.

Greklands flagga

Nidri: Bekväma Nidri bjuder på en mysig hamnpromenad

Nidri

Nidri är den perfekta platsen för dig som vill uppleva Lefkas. Längs huvudvägen hittar du det du kan tänkas behöva och från hamnen tar du dig ut i skärgården för att hitta just ditt smultronställe. Stränderna är små och till störst del av klappersten bland de grönskande palmerna och pinjeträden ovanför vattenbrynet. Längs den mysiga hamnpromenaden ligger restauranger och kaféer sida vid sida där du njuter av färskfångad fisk och skaldjur.» Läs mer om Nidri

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Lefkas

» Se alla våra hotell på Lefkas