Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Stalis & Malia på Kreta Grekland

Stalis & Malia

Familjefavoriten med mjuka sandstränder

Om Stalis & Malia

Stalis & Malia ligger söder om nöjesmeckat Hersonissos och bjuder på underbara sandstränder och ett lugnare tempo än sin granne. Orterna är i stort sett hopväxta och Malia är den större orten med en ljuvlig gammal stadsdel ovanför stranden med mysiga gator och små tavernor. Stranden mitt i Malia är livlig med strandbarer där musiken flödar. Stränderna i Stalis och även öster om Malia är lugnare och mer familjevänliga.

Transfertid med buss till Stalis & Malia ca 45 min

Restauranger i Stalis & Malia

I både Stalis & Malia finns många restauranger, tavernor och barer. Stalis bjuder på en lugnare atmosfär och passar småbarnsfamiljer. Malia är full av liv, speciellt nere vid stranden. Gamla stadsdelen är charmig med små tavernor. Du hittar både snabbmatskedjor, mataffär och nattklubbar i Malia.

Klimatkompenserad resa
fr. 8 649:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 30 juni. Del i superiorrum. Katrin Hotel & Bungalows, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Stalis & Malia

Var ligger Stalis & Malia?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!