Arlanda

Theartemis Palace

4

Kreta, Grekland

Perfekt läge i centrala Rethymnon

Med sitt centrala läge erbjuder Theartemis närhet till stranden såväl som till Rethymnons centrum. Hotellet har två pooler med intilliggande poolbar. Promenerar du in mot centrum har du ett stort antal restauranger och barer att välja på längs med vägen

Strand & pool

Stilrent poolområde

Här vilar du upp dig vid poolen som även har en barnsektion. I den nya delen av hotellet finns en jacuzzi inomhus och en liten pool utomhus. Kontakta receptionen så erbjuder de dig poolhanddukar. Törsten släcker du med ett besök i hotellets poolbar.

Nära till Rethymnons fina strand

Från hotellet är det ca 300 meter till stranden som breder ut sig längs Rethymnon stad. Stranden består huvudsakligen av en blandning av sand och grus. Blir du sugen på lunch finns ett antal restautranger för olika smaker längs med strandpromenaden.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Inom hotellet finns en huvudrestaurang och en A la carte restaurang samt bar och poolbar. I I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag i form en omfångsrik buffé inspirerad av lokala råvaror.

Mot tillägg: All Inclusive, Halvpension.
Frukost-, lunch och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras vin, öl och läsk. Förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar serveras 10.00-23.00. Naturligtvis finns alkoholfria alternativ. Glass och snacks 14.30-16.30. Kaffe och kakor, kl. 10.00-17.00. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst.

I centrala Rethymnon finns ett stort antal restauranger för olika smaker.

Rum

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum som ligger i huvud- eller sidobyggnaden. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, telefon, AC, säkerhetsbox, wifi och kylskåp. Balkong.

Mot tillägg: poolutsikt

Familjerum i etage, 2‑4 personer

Familjerum, 2‑4 personer

Superiorrum, 2‑3 personer

Fina rum som ligger i huvud- eller sidobyggnaden. Kaffe- och tefaciliteter. Bad/dusch, wc och hårtork. Platt-Tv, telefon, AC, säkerhetsbox, wifi och kylskåp. Balkong.

Mot tillägg: poolutsikt

Svit, 2‑3 personer

Bra att veta

Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en sidobyggnad, som separeras av en väg.

Greklands flagga

Rethymnon Stad: Hög mysfaktor i Rethymnons gamla stad

Rethymnon Stad

Charmiga Rethymnon stad är internationell men ändå en levande småstad. I den venetianska hamnen finns många mysiga tavernor och caféer med borden direkt vid kajen där de färggranna fiskebåtarna ligger. I gamla stan blandas venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur och längst ut vaktar Fortezzan, det venetianska fortet från 1500-talet. I gamla stans gränder finns restauranger, barer och coola klubbar.» Läs mer om Rethymnon Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta