Arlanda

Marilyn Hotel

3

Kreta, Grekland

Bo i lägenhet framför Rethymnons fina strand

Här bor du med ett fantastiskt läge vid den långa stranden längs Rethymnons kust. Här trivs du som gärna spenderar dagen på stranden eller vill njuta av en kombination av stad och strand. Rethymnon stad ligger bara två kilometer bort och du kan promenera hela vägen dit. Njut av en apertif i baren innan du beger dig ut i den ljumma kvällen.

Strand & pool

Lockar poolbad finns en liten pool invid baren

Hotellet har en liten pool på ca 45 m² på framsidan bredvid snackbaren. Här kan du ta dig ett svalkande dopp på väg till stranden eller en skön siesta efter lunchen. En separat liten barnsektion finns för de minsta.

Ljuvlig sandstrand belägen framför hotellet

Rethymnons långsträckta sandstrand ligger på andra sidan gatan direkt utanför hotellet. Här finns solstolar och parasoller uppradade men du kan också välja att slå dig ner på en handduk närmare vattenbrynet. Stranden är mestadels sandig men vissa grusigare partier finns. Njut av sköna promenader och svalkande simturer. Längs vägen ovanför stranden hittar du restauranger, tavernor och barer där du kan få något att äta och dricka närhelst du behöver. Vägen måste korsas för att komma till stranden.

Mat & dryck

Förstärkt frukost ingår.

Hotellet har en bar på framsidan av hotellet som är öppen för allmänheten. Här kan du få något lättare att äta och gott att dricka.

Inne i Rethymnon stad finns ett myller av restauranger, tavernor, barer och kaféer. Du kan äta både internationellt och traditionellt grekiskt, prova Kleftiko, en väldoftande lammköttsgryta eller lammkotletter med fårost.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. AC, tv, pentry med kokplattor, enkel köksutrustning och kylskåp. Wifi och säkerhetsbox. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla rum har terrass eller balkong.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Lägenheter med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Dusch och wc. Kombinerat vardagsrum och kök med möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. AC, tv, pentry med kokplattor, enkel köksutrustning och kylskåp. Wifi och säkerhetsbox. Alla rum har terrass eller balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Crete. ZIP/Postal code: 74133. Street: Rethymno Town.

Greklands flagga

Rethymnon Stad: Hög mysfaktor i Rethymnons gamla stad

Rethymnon Stad

Charmiga Rethymnon stad är internationell men ändå en levande småstad. I den venetianska hamnen finns många mysiga tavernor och caféer med borden direkt vid kajen där de färggranna fiskebåtarna ligger. I gamla stan blandas venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur och längst ut vaktar Fortezzan, det venetianska fortet från 1500-talet. I gamla stans gränder finns restauranger, barer och coola klubbar.» Läs mer om Rethymnon Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta