Arlanda

Daisy

2.5

Kreta, Grekland

Bra läge intill den centralt belägna stranden

Daisy ligger två stenkast från stranden i Rethymnon Stad. Här bor du på ett traditionellt, lite enklare hotell med pool. På kvällstid kan du med fördel promenera in till Rethymnons centrala delar där det finns ett stort utbud av mat, shopping och nöjen.

Strand & pool

Vindskyddad pool med solstolar och parasoller

På hotellets baksida finns en mindre pool med tillhörande solstolar och parasoller. Poolen ligger skyddad bakom en lägre mur som ramar in hela poolområdet.

Nära till Rethymnons stads fina strand

Från hotellet är det ca 50 meter till stranden som breder ut sig längs Rethymnon stad. Stranden består huvudsakligen av en blandning av grus och sand. För att komma till stranden behöver du bara korsa en väg, väl nere på stranden kan du lägga dig på en solstol under ett parasoll.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

I anslutning till hotellets reception finns en mindre bar där det serveras diverse drycker.

Inne i Rethymnon stad finns ett myller av restauranger, tavernor, barer och kaféer. Du kan äta både internationellt och traditionellt grekiskt, prova Kleftiko, en väldoftande lammköttsgryta eller lammkotletter med fårost.

Rum

Enrumslägenhet, 2 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox och kylskåp. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Bad/dusch och wc. Lägenheterna har separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök med möjlighet till två extrabäddar i form av i hopfällbar säng. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och kokpaltta. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Crete. ZIP/Postal code: 74133. Street: Rethymno Town.

Greklands flagga

Rethymnon Stad: Hög mysfaktor i Rethymnons gamla stad

Rethymnon Stad

Charmiga Rethymnon stad är internationell men ändå en levande småstad. I den venetianska hamnen finns många mysiga tavernor och caféer med borden direkt vid kajen där de färggranna fiskebåtarna ligger. I gamla stan blandas venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur och längst ut vaktar Fortezzan, det venetianska fortet från 1500-talet. I gamla stans gränder finns restauranger, barer och coola klubbar.» Läs mer om Rethymnon Stad

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta