Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Rethymnon Stad på Kreta Grekland

Rethymnon Stad

Hög mysfaktor i Rethymnons gamla stad

Om Rethymnon Stad

Charmiga Rethymnon stad är internationell men ändå en levande småstad. I den venetianska hamnen finns många mysiga tavernor och caféer med borden direkt vid kajen där de färggranna fiskebåtarna ligger. I gamla stan blandas venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur och längst ut vaktar Fortezzan, det venetianska fortet från 1500-talet. I gamla stans gränder finns restauranger, barer och coola klubbar.

Transfertid med buss till Rethymnon Stad ca 1h 10 min

Underbar strand med populär strandpromenad kantad av uteserveringar

Den långgrunda finkorniga sandstranden börjar redan i staden och sträcker sig 12 kilometer österut. Stranden är bred och populär med vattensporter och alla tänkbara bekvämligheter. Den kantas av en strandpromenad, som kvällstid är stängd för bilar, med restauranger och uteserveringar. Till Rethymnon stad reser både gammal och ung som vill njuta av stranden och ett pittoreskt småstadsliv.

Restauranger i Rethymnon Stad

Inne i Rethymnon stad finns ett myller av restauranger, tavernor, barer och kaféer. Du kan äta både internationellt och traditionellt grekiskt, prova Kleftiko, en väldoftande lammköttsgryta eller lammkotletter med fårost.

Klimatkompenserad resa
fr. 4 299:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 5 maj. Del i enrumslägenhet. Daisy, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Rethymnon Stad

Var ligger Rethymnon Stad?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!