Arlanda

Jo An Beach

3.5

Kreta, Grekland

Mellanklasshotell i Adele strax utanför Rethymnon

Jo An Beach ligger vid stranden i det lugna området Adele öster om Rethymnon stad. Hotellet utgörs av sex olika byggnader och mellan dem finns gräsmattor, grönskande träd och buskar. Ett lite lugnare område men där det ändå finns närhet till t ex. shopping och restauranger.

Strand & pool

Strategiskt placerad pool

Strategiskt placerat ligger hotellets poolområde mellan hotellet och stranden. Ett antal solstolar och parasoller finns utsprida kring poolen. Poolbar som serverar lättare rätter, snacks och dryck. Liten pool med barnsektion.

Perfekt avstånd till stranden

Precis nedanför hotellet ligger stranden som består av sand och grus. Känner du för att promenera på stranden så är det inga problem då den breder ut sig långt åt båda håll.

All inclusive economy

Ambrosia är huvudrestaurang på hotellet och erbjuder ett varierat utbud till frukost, lunch och middag. På kvällstid är baren Boheme öppen och här serveras drinkar samt att det en del kvällar i veckan förekommer temakvällar. Dagtid erbjuder poolbaren snacks och lättare maträtter.

Längs Rethymnons kust ligger restauranger, snackbarer och minimarkets på rad längs vägen ovanför stranden. Ju närmare Rethymnon stad du kommer ju mer restauranger finns det.

Rum

Dubbelrum ekonomi, 2‑3 personer

Trevliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, wifi, kylskåp och kaffe- och tekokare. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Trevliga rum med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, wifi, kylskåp och kaffe- och tekokare. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Familjerum / fyra bäddar, 4‑6 personer

Trevliga familjerum, vissa i etage med två separata sovrum. Vardagsrum med två soffor. Bad/dusch, wc och hårtork samt några med en separat wc. Tv, AC, säkerhetsbox, wifi, kylskåp och kaffe- och tekokare. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Familjerum, 2‑4 personer

Trevliga familjerum med två separata sängar eller dubbelsäng i separat sovrum. Möjlighet till två extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, säkerhetsbox, wifi, kylskåp och kaffe- och tekokare. Alla rum har balkong eller terrass med bord och stolar.

Bra att veta

Country: Greece. City: Crete. ZIP/Postal code: 74150. Street: Rethymno.

Greklands flagga

Rethymnon Kust: Strandliv och avkoppling längs Rethymnons soliga kuststräcka

Rethymnon Kust

Längs Rethymnons långa sandstrand finns badorterna Platanes och Adele med bra utbud av restauranger och barer. Här präglas dagarna av livet på stranden men du tar dig enkelt till Rethymnon stad med lokalbussen om du vill ha lite högre puls. Vid kusten bor barnfamiljerna bekvämt och spenderar lata dagar vid stranden eller hotellets poolområden. Till Rethymnon stad ca 5 km.» Läs mer om Rethymnon Kust

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta