Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Hersonissos på Kreta Grekland

Hersonissos

Hersonissos är östra Kretas nöjesmetropol

Om Hersonissos

Hersonissos är en välkänd badort som lockar med sol, bad och ett pulserande nöjesliv. I centrum hittar du små badvikar nedanför uteserveringarna, de finare stränderna ligger norr om hamnen och söderut mot Malia. Längs strandpromenaden ligger klubbar och barer på rad, kvällarna är heta och nätterna långa. Vill du göra en paus från det höga tempot och uppleva det mer pittoreskt grekiska tar du dig till någon av de tre gamla byarna ovanför Hersonissos.

Transfertid med buss till Hersonissos ca 35 min

Restauranger i Hersonissos

Längs Hersonissos strandpromenad ligger caféer, restauranger och barer på rad. På kvällarna är tempot högt och barerna är fulla. Huvudgatan ovanför är fylld av affärer, matställen och hotell. Här hittar du allt du behöver. Ett mer rofyllt kvällsliv hittar du i de tre byarna ovanför centrum, gamla Hersonissos, Koutouloufari eller Piskopiano.

Klimatkompenserad resa
fr. 5 399:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 30 juni. Del i tvårumslägenhet. Nikolas Villas, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Hersonissos

Var ligger Hersonissos?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!