Sök och boka resa
Arlanda

Resor till Gournes på Kreta Grekland

Gournes

Mindre stad med autentisk grekisk atmosfär

Om Gournes

Gournes ligger ca 15 km öster om huvudstaden Heraklion och 15 km väster om semesterorten Hersonissos. Gournes är en liten by med autentisk grekisk atmosfär och erbjuder souvenirbutiker, restauranger, ett oerhört mysigt bageri samt en tidigare amerikansk militärbas. Här får du möjligheten att komma nära den grekiska kulturen, kanske så pass att du unnar dig att smaka på ett glas Ouzo.

Transfertid med buss till Gournes ca 30 min

Härliga sandstränder

Stränderna i Gournes är små sandstränder där du kan njuta av solen och dopp i det blå. Om du tar en bit väster ut kommer du till byn Kokkini Hani där du hittar en bredare sandstrand. Här är långgrunt och väldigt barnvänligt. Öster om Gournes ligger byn Gouves som också har en fin sandstrand.

Klimatkompenserad resa
fr. 7 799:-

Pris per person. Pris per person. Flyg + hotell 7 nätter

Avresa från Arlanda fredag 30 juni. Del i dubbelrum. Vasia Royal, Kreta.

Sök pris och boka

Våra hotell i Gournes

Var ligger Gournes?

Karta Kreta
Airtours service

Airtours representant möter dig på flygplatsen vid ankomst och hemresa. Under vistelsen finns representanten tillgänglig på träfftider samt på telefon för att svara på frågor och ge tips och råd alla dagar i veckan mellan kl. 09-19 via sms och samtal. För akuta ärenden som olycksfall finns en dygnet-runt-öppen jourtelefon. Telefonnumret får du vid ankomst.

Följ Airtours i sociala medier

I väntan på nästa resa hittar du oss på Facebook och Instagram.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Få erbjudanden via e-post – först av alla!