Arlanda

Sunrise Village

3.5

Kreta, Grekland

Familjärt all inclusivehotell med grönskande omgivningar

På en höjd med utsikt över Platanias by ligger Sunrise Village. Hotellet är fördelat över ett antal byggnader och omgärdas av grönskande olivlundar. Här erbjuds olika storlekar på boendet så det finns något som passar alla typer av resesällskap.

Strand & pool

Poolen är hotellets mittpunkt

Centralt placerat ligger hotellets poolområde. En del av poolen är avgränsad för de minsta barnen. I anslutning till poolen finns en bar. Solstolar vid poolen.

Promenadavstånd till stranden

Ner till Platanias strand går du på ca 10 minuter. Stranden består av sand och grus och det är inte långt till en restaurang där du kan äta din lunch i skuggan.

All inclusive economy

Sunrise Village har en restaurang och en snackbar intill poolen. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag i form en omfångsrik buffé inspirerad av lokala råvaror.

I Platanias hittar du allt du behöver i restaurangväg. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen. Behöver du handla frukostmat finns det en mataffär i centrum.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Modernt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat sovrum/kök med möjlighet till en extrasäng i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, pentry och kylskåp. Alla lägenheter har balkong eller markterrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Tvårumslägenhet i etage, 2‑5 personer

Enkelt inredda lägenheter i etage med dubbelsäng eller separata sängar och balkong på övervåningen. Etagelägenheten tar upp till 5 personer varav den femte personen måste vara ett barn 2-11 år, tredje extrabädden är en mindre hopfällbar säng. Extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, pentry och kylskåp.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Modernt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Ett separat sovrum med en dubbelsäng och ett kombinerat sovrum/kök. Alla lägenheter ligger i markplan med utsikt mot poolen. Extrasängar i form av bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, säkerhetsbox, pentry och kylskåp.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Platanias.

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta