Arlanda

Porto Platanias Village

4.0

Kreta, Grekland

Bo prima intill stranden i Platanias

Porto Platanias Village är ett av de populäraste hotell som vi har i Platanias, hit väljer våra kunder att återkomma både en och tre gånger. Hela området är uppbyggd som en lite by med tillhörande grönområden. Anslutet till Porto Platanias Village ligger systerhotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa och här är fullt av ytterligare faciliteter som du kan utnyttja. Här har du förutom restaurang även barn -och vuxenpool, padel och tennisbanor samt ett spa där du kan få högklassiga behandlingar mot avgift.

Strand & pool

Flera pooler för alla åldrar

Inom hotellområdet finns flera pooler av olika storlek och modeller så du har väldigt goda möjligheter att hitta din personliga favorit. Oavsett var du väljer att placera din solstol så det inte långt till restaurangen eller poolbaren där du kan stilla hungern eller släcka törsten. Önskar du lite variation rekommenderar vi att du testar någon av de behandlingar som hotellets spa har att erbjuda.

Platanias fina strand inpå knuten

En minuts promenad och du är nere på stranden som består av en blandning av grus och sand. När du legat på en solstol under ett parasoll ett tag och vill ha lite variation rekommenderar vi en grekisk sallad på någon av de många restauranger som ligger utmed den långa stranden.

All inclusive

Frukost och middag äter du i hotellets trevliga restaurang i en modern och avslappnad atmosfär. Här kan du njuta av genuint grekisk mat eller varför inte någon annan medelhavsinspirerad maträtt med ett glas vin vid sidan av. Därefter är det bara att fortsätta till någon av hotellets två barer.

I Platanias hittar du allt du behöver i restaurangväg. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen. Behöver du handla frukostmat finns det en mataffär i centrum.

Rum

Enrumslägenhet superior, 2‑3 personer

Ljusa och smakfullt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Kombinerat sov och vardagsrum med en liten köksdel. Extrasäng i form bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Ljusa och smakfullt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separat sängar. Kombinerat sov och vardagsrum med en liten köksdel. Extrasäng i form bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet superior, 2‑4 personer

Ljusa och smakfullt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Separat sovrum och vardagsrum kombinerat med den lilla köksdelen. Extrasäng i form bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Platanias.

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta