Arlanda

Omega

3

Kreta, Grekland

Familjärt boende med grönskande omgivningar

Hotell Omega erbjuder, med sina grönskande omgivningar, ett fint och välskött boende för hela familjen. Här bor du i en miljö uppbyggd av inhemska och harmoniska material såsom sten, tegel, trä och järn. Stranden når du med en promenad på under fem minuter.

Strand & pool

Poolen är hotellets mittpunkt

Centralt placerat ligger hotellets poolområde som omgärdas av stora grönytor. En del av poolen är avgränsad för de minsta barnen. I anslutning till poolen finns en bar. Solstolar vid poolen.

Promenadavstånd till stranden

Ner till Platanias strand går du på ca fem minuter. Stranden består av sand och grus. När du legat på en solstol under ett parasoll ett tag och vill ha lite variation rekommenderar vi en grekisk sallad på någon av de många restauranger som ligger utmed den långa stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Vid hotellets pool serveras din frukost. Här finns även möjlighet att njuta av lunch, snacks och dryck. Under högsäsong händer det att hotellet arrangerar t ex grekisk afton eller karaoke-kväll.

Mot tillägg: Amerikansk Frukost.

I Platanias hittar du ett stort utbud av restauranger i olika prisklasser. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Ljusa och smakfullt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Extrasäng i form bäddsoffa. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Ljusa och smakfullt inredda tvårumslägenheter i etage med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar, varav max en vuxen i extrasäng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Ljusa och smakfullt inredda tvårumslägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till två extrasängar, varav max en vuxen i extrasäng. Bad/dusch, hårtork och wc. Tv, AC, kylskåp, säkerhetsbox och pentry med kokplattor. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Platanias ZIP/Postal code:

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta