Minoa Palace Resort & Spa

5.0

Kreta, Grekland

Förstklassigt hotell i populära Platanias

Minoa Palace Resort Resort & Spa är ett av västra Kretas bästa hotell. Hotellet passar familjen såväl som dig som reser med din partner. Du väljer om du vill bo i Imperial Wing som ligger direkt vid stranden eller i huvudbyggnaden Minoa Palace. Oavsett vad du väljer kommer du att kunna njuta av hotellets stora utbud av faciliteter och den utmärkta servicen.

Strand & pool

Flera fina pooler

Här finns totalt fyra pooler och två barnpooler. Runt de olika poolområdena är det gott om gröna ytor där de kostnadsfria solstolarna väntar på dig. Vill du aktivera dig har hotellet ett välutrustat gym och om du vill skämma bort dig är hotellets spa definitvit värt ett besök.

Nära till Platanias härliga sandstrand

För att nå stranden korsar du bara vägen och sedan är du nere vid stranden som breder ut sig åt öster och väster. Minoa Palace erbjuder kostnadsfritt solstolar och parasoller på stranden. Sand, grus och klappersten är det dominerande underlaget. En lunch i skuggan är lätt att hitta på någon av de restauranger som finns utsprida utmed strandlinjen.

Mat & dryck

Frukostbuffé ingår.

Inom hotellet finns fyra restauranger och fyra barer. Restaurangmenyerna varierar från italiensk, grekisk och kretensisk till internationella favoriter, alltså något för alla smaker. I någon av barerna hittar du exotiska och traditionella drinkar såväl som alkoholfria alternativ. Klädkod i huvudrestaurangen under middagen.

Mot tillägg: Halvpension.

I Platanias hittar du allt du behöver i restaurangväg. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen. Behöver du handla frukostmat finns det en mataffär i centrum.

Rum

Bungalow, 2‑4 personer

Bungalowliknande rum med plats för fyra personer, varav två i extrasängar i form av hopfällbara sängar. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

Dubbelrum med pool- eller delvis havsutsikt, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum med och dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Dubbelrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum med och dubbelsäng eller separata sängar. Dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Imperial dubbelrum med privat pool, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum med och dubbelsäng eller separata sängar, i den del av hotellet som heter Imperial Wing och ligger närmast stranden. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Markterrass.

Imperial dubbelrum, 2‑3 personer

Traditionellt inredda rum med och dubbelsäng eller separata sängar, i den del av hotellet som heter Imperial Wing och ligger närmast stranden. Bad/dusch, wc och hårtork. Tv, AC, wifi, kylskåp och säkerhetsbox. Möjlighet till en extrasäng i form av hopfällbar säng. Balkong eller markterrass.

Mot tillägg: havsutsikt

Bra att veta

Spa från 16 år.

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Minoa Palace Resort & Spa

Arlanda
fre 2 augusti fre 16 augusti fre 23 augusti
Dubbelrum, 2‑3 personer Dubbelrum, 2‑3 personer
info fre 16 augusti
9 099:- 10 699:-

Sällskapets pris:

18 198:-
Dubbelrum med pool- eller delvis havsutsikt, 2‑3 personer Dubbelrum med pool- eller delvis havsutsikt, 2‑3 personer
info fre 16 augusti
9 699:- 11 299:-

Sällskapets pris:

19 398:-
info fre 23 augusti
9 099:- 10 699:-

Sällskapets pris:

18 198:-
Imperial dubbelrum, 2‑3 personer Imperial dubbelrum, 2‑3 personer
info fre 23 augusti
10 449:- 12 049:-

Sällskapets pris:

20 898:-
Imperial dubbelrum med privat pool, 2‑3 personer Imperial dubbelrum med privat pool, 2‑3 personer
info fre 2 augusti
17 499:- 17 799:-

Sällskapets pris:

34 998:-
info fre 16 augusti
15 199:- 16 799:-

Sällskapets pris:

30 398:-
info fre 23 augusti
14 449:- 16 049:-

Sällskapets pris:

28 898:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta