Arlanda

Medousa

3.0

Kreta, Grekland

Centralt läge i trevliga Platanias

Medousa är ett enklare hotell i grekisk traditionell stil. Här drar du fördel av det korta gångavståndet till stranden och till det stora antalet restauranger, barer och shoppingmöjligheter som finns i närområdet. Till Chania, Kretas näst största stad, är det ca 11 kilometer med lokalbussen.

Strand & pool

Skyddad pool med solstolar och parasoller

På hotellets baksida finns en mindre pool med tillhörande solstolar och parasoller. Poolen ligger väl skyddad bakom en lägre mur vilken ramar in hela poolområdet. Liten avskild pool för de minsta barnen att leka i.

Stranden inpå knuten

En minuts promenad och du är nere på stranden som består av en blandning av grus och sand. När du legat på en solstol under ett parasoll ett tag och vill ha lite variation rekommenderar vi en grekisk sallad på någon av de många restauranger som ligger utmed den långa stranden.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Tillägg finns. i

I Platanias hittar du allt du behöver i restaurangväg. Här finns många restauranger och barer både vid stranden och i byn. Här kan du äta mexikanskt, grekiskt, medelhavsinspirerat eller snabbmat som pita gyros. De mer traditionella tavernorna hittar du i Platanias gamla del ovanför huvudvägen. Behöver du handla frukostmat finns det en mataffär i centrum.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkelt inredda lägenheter av normalstorlek med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till en extrabädd i form av i hopfällbar säng. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox kylskåp, pentry med kokplattor och enkel köksutrustning samt säkerhetsbox. Balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkelt inredda lägenheter med dubbelsäng eller separata sängar. Möjlighet till extrabäddar i form av bäddsoffa. Bad/dusch och wc. Tv, AC, säkerhetsbox kylskåp, pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Balkong eller terrass.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Platanias.

Greklands flagga

Chania-Platanias: I populära Platanias är det skönt strandhäng och trevligt nöjesliv

Chania-Platanias

Platanias är den största orten längs västkusten och är rätt livligt under sommarmånaderna. Sandstranden är den dagliga mötesplatsen och här samsas unga, par, familjer och äldre om de många solstolarna. Platanias har ett centrum med butiker, restauranger och ett bra utbud av barer och klubbar. Vill du uppleva det grekiska vardagslivet får du bege dig upp mot olivlundarna där du hittar det gamla genuina Platanias. Till Chania stad ca 11 km.» Läs mer om Chania-Platanias

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta