Arlanda

Proimos

2.5

Kreta, Grekland

Lägenhetsboende i lugna omgivningar

I en stor grönskande trädgård hittar du detta hemtrevliga lägenhetshotell. Med självhushåll har du bra möjlighet att göra semestern precis som du vill ha den, i ditt eget tempo. Njut av frukost på din terrass eller balkong medan solens strålar letar sig upp på himlen. Sedan kan du bege dig ut på upptäcksfärd och hitta en favoritstrand eller bara slappna av vid poolområdet.

Strand & pool

Pool med trivsam poolbar

Poolen är omgiven av grönska och både bord och solstolar för din bekvämlighet. Här spenderar du lata dagar med glada bad och sköna simturer. Blir du sugen på något gott ligger restaurangen intill och bjuder på god grekisk mat och dricka. Populär plats för mingel även när solen har gått ner.

Sköna bad på fridfull strand

Till stranden har du en kort promenad i lugna omgivningar. Den består mestadels av klappersten och grus men även grovkornig sand på sina ställen. Här spenderar du sköna dagar med salta bad och lugna simturer.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Hotellet har en mysig poolbar där du kan dricka goda drinkar och äta något enklare under dagen. I lägenheten finns pentry där du kan laga din egen mat och bunkra upp kylskåpet med frukosttillbehör och kalla drycker.

Längs huvudgatan ligger restauranger, tavernor och minimarkets. För ett strörre utbud samt kvällsliv tar du dig bäst till Platanias.

Rum

Enrumslägenhet, 2‑3 personer

Enkla lägenheter på 30 m² med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och tekokare samt enkel köksutrustning. Matbord och soffgrupp. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har markterrass eller balkong.

Trerumslägenhet, 4 personer

Enkla lägenheter på 55 m² med två separata sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och tekokare samt enkel köksutrustning. Matbord och soffgrupp. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har markterrass eller balkong.

Tvårumslägenhet i etage, 2‑4 personer

Tvårumslägenhet, 2‑4 personer

Enkla lägenheter på 40 m² med separat sovrum med dubbelsäng eller separata sängar. Bad/dusch och wc samt hårtork. AC, tv, wifi och säkerhetsbox. Pentry med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffe- och tekokare samt enkel köksutrustning. Matbord och soffgrupp. Möjlighet till extrasäng i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har markterrass eller balkong.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Gerani.

Greklands flagga

Chania-Maleme: Avkoppling på hög nivå direkt vid stranden

Chania-Maleme

I lilla Maleme njuter du av ett lugnt semesterliv nära den långa och breda klapperstensstranden. Längs huvudgatan finns restauranger, affärer och apotek men inget direkt hålligång. Är du ute efter nattliga nöjen är det till Platanias du får ta dig, dit är det sex kilometer och du kan åka både lokalbuss och taxi. Till Chania stad ca 16 km.» Läs mer om Chania-Maleme

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta