SAS - varsel om strejk Läs mer här

Louis Creta Princess

4.0

Kreta, Grekland

Idyllisk familjesemester med all inclusive

Detta hotell är som en dröm för barnfamiljen som vill njuta av sol, bad och god mat. Med all inclusive på hotellet slipper ni vardagsstressen och kan njuta av kvalitetstid med varandra. Du kan spendera många dagar med barnen i det fina vattenlandet eller utmana varandra i de fartfyllda vattenrutschkanorna. Här bor du direkt på den vackra stranden där ni kan bygga sandslott eller leka på lekplatsen som ser ut som ett piratskepp.

Strand & pool

Badglädje för hela familjen

I hotellets grönskande trädgård ligger det stora poolområdet som bjuder på många roliga dagar för både stora och små. Här kan du höja pulsen i de fartfyllda vattenrutschkanorna eller plaska med barnen i det charmiga vattenlandet. För dig som söker avkoppling finns det två stora pooler där du kan ta ett svalkande dopp och sköna solstolar du kan sträcka ut dig på. Från solstolen har du en fantastisk utsikt över det klarblå havet och blir du hungrig serverar poolbaren läckra snacks och kylda drinkar.

Vacker klapperstensstrand med kristallklart vatten

Precis nedanför hotellet hittar du den underbara stranden som är relativt långgrund med mestadels klappersten och några sandpartier där du kan bygga sandslott. Luta dig tillbaka på en solstol med en bra bok eller sätt på dig en mask och en snorkel och utforska det kristallklara vattnet. Barnens favorit är helt klart lekplatsen byggd som ett piratskepp som förvandlar alla sina besökare till små pirater. På stranden kan du spendera många lata dagar fyllda med sol och bad, skulle du bli hungrig under dagen ligger hotellet bara några steg bort.

All inclusive

I hotellets ljusa och trevliga huvudrestaurang serveras det internationell mat i bufféform. Här finns det garanterat något som faller alla i smaken och restaurangen anordnar även temakvällar med mat från hela världen. För dig som är sugen på asiatisk mat finns det en asiatisk bufférestaurang där du har möjlighet att boka bord. Mellan måltiderna serverar poolbaren goda snacks och glass till barnen, drycker får du från poolbaren och de andra barerna under hela dagarna och kvällarna.

Längs huvudgatan ligger restauranger, tavernor och minimarkets. För ett strörre utbud samt kvällsliv tar du dig bäst till Platanias.

Rum

Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑4 personer

Ljusa och rymliga rum ca 25 m² med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng för en vuxen och ett barn eller två barn 2-11 år. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass med delvis havsutsikt.

Dubbelrum, 2‑4 personer

Ljusa och rymliga rum ca 25 m² med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till extrasäng för en vuxen och ett barn eller två barn 2-11 år. Bad/dusch och wc. AC, tv, wifi, litet kylskåp och säkerhetsbox. Alla rum har balkong eller terrass.

Bra att veta

Centralstyrd luftkonditionering ingår 15/5-15/9.

Greklands flagga

Chania-Maleme: Avkoppling på hög nivå direkt vid stranden

Chania-Maleme

I lilla Maleme njuter du av ett lugnt semesterliv nära den långa och breda klapperstensstranden. Längs huvudgatan finns restauranger, affärer och apotek men inget direkt hålligång. Är du ute efter nattliga nöjen är det till Platanias du får ta dig, dit är det sex kilometer och du kan åka både lokalbuss och taxi. Till Chania stad ca 16 km.» Läs mer om Chania-Maleme

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Våra resor till Louis Creta Princess

Arlanda
fre 10 maj fre 17 maj fre 24 maj
Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑4 personer Dubbelrum med delvis havsutsikt, 2‑4 personer
info fre 10 maj
7 599:-

Sällskapets pris:

15 198:-
info fre 17 maj
7 599:-

Sällskapets pris:

15 198:-
info fre 24 maj
7 799:-

Sällskapets pris:

15 598:-
Dubbelrum, 2‑4 personer Dubbelrum, 2‑4 personer
info fre 10 maj
7 899:-

Sällskapets pris:

15 798:-
info fre 17 maj
7 899:-

Sällskapets pris:

15 798:-
info fre 24 maj
8 099:-

Sällskapets pris:

16 198:-

Pris per person. Hotell & flyg.

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta