Arlanda

Daphnis Villas

4.0

Kreta, Grekland

Avstressat boende i egen villa

Daphnis Villas är det perfekta boendet för det större sällskapet som vill ha en avstressad och lugn vistelse på Kreta. Här delar du pool med endast tre andra villor och med en kort promenad så är du nere på stranden. Rymligt boende med alla faciliteter som behövs för en lyckad semester. Från villans terrass har du en fantastisk utsikt över det glittrande Medelhavet.

Strand & pool

Pool utanför tröskeln

Inramad av de fyra villorna ligger den inbjudande poolen mitt i området. Varje villa har sina egna solstolar, parasoll och utemöbler. I ena hörnet av poolen finns en barnpool som är delvis avskärmad från resten av poolen.

Kort promenad till stranden

För att nå stranden korsar du bara vägen och sedan är du nere på badstranden som breder ut sig åt både öst och väst. Sand, grus och klappersten är det dominerande underlaget. På denna strand är tempot inte så högt och du kommer garanterat att hitta din favoritplats.

Mat & dryck

Inga måltider ingår.

Längs huvudgatan ligger restauranger, tavernor och minimarkets. För ett strörre utbud samt kvällsliv tar du dig bäst till Platanias.

Rum

Villa med 3 sovrum, 6 personer

Villorna är i tre plan med plats för totalt sex personer. På markplanet ligger vardagsrummet med soffor och tv, här är också det välutrustade köket och en lite toalett. En trappa upp finns två sovrum, bad/dusch, hårtork och wc. Ett av sovrummen har en stor garderob och dubbelsäng, det andra sovrummet har två separata sängar, en mindre garderob samt en balkong med utsikt över poolen. Här på första våningen finns också den trevliga terrassen med utsikt havet. Högst upp ligger ett loft med två separata sängar och en mindre garderob.

Bra att veta

Country: Greece. City: Chania-Crete. ZIP/Postal code: 73014. Street: Maleme.

Greklands flagga

Chania-Maleme: Avkoppling på hög nivå direkt vid stranden

Chania-Maleme

I lilla Maleme njuter du av ett lugnt semesterliv nära den långa och breda klapperstensstranden. Längs huvudgatan finns restauranger, affärer och apotek men inget direkt hålligång. Är du ute efter nattliga nöjen är det till Platanias du får ta dig, dit är det sex kilometer och du kan åka både lokalbuss och taxi. Till Chania stad ca 16 km.» Läs mer om Chania-Maleme

Väder och badtemperaturer

Temp (℃) Nederbörd (mm)

Fler hotell på Kreta

» Se alla våra hotell på Kreta